Vacature personal assistant

Rotterdam, 10-01-2020

VACATURE PERSONAL ASSISTANT ADVOCATENKANTOOR

Jij gaat werken voor meerdere partners van ons kantoor. Je bent samen met hen verantwoordelijk voor het runnen van de secties arbeidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Jij weet de structuur aan te brengen en te behouden, zodat jouw partners niets en niemand over het hoofd kunnen zien. Tevens attendeer je de partners op belangrijke afspraken en zorg je ervoor dat de benodigde documenten aanwezig zijn. De overige taken bestaan uit:

- Efficiënt agendabeheer;

- Onderhouden mail verkeer;

- Uitwerken dictaten;

- Termijnbewaking;

- Organisatie, plannen en voorbereiden van afspraken;

- Voorbereiden, aanpassen en uitwerken van (juridische) documenten;

- Alle overige secretariële taken.

Vereisten en kwaliteiten

- MBO +/HBO werk- en denkniveau;

- Meer dan 1 jaar relevante ervaring als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor;

- Goede beheersing van het Engels en Nederlands in woord en geschrift;

- Een hands-on-mentaliteit en praktische instelling;

- Fulltime beschikbaar (4 dagen is bespreekbaar).

Wij verwachten verder dat je zelfstandig, in teamverband en nauwkeurig kunt werken. Het is een pré als je ook affiniteit hebt met leidinggeven en kennis aanwezig is van financiën/boekhouding.

Rischen & Nijhuis advocaten staat ook open voor een ambitieuze juridische secretaresse die zich verder wil ontwikkelen tot personal assistent. Ook voor de personal assistent met ruime werkervaring zijn doorgroei mogelijkheden binnen ons kantoor aanwezig.

Bedrijfsprofiel

Rischen & Nijhuis advocaten is een middelgroot allround kantoor gevestigd in Rotterdam, waarbij het accent ligt bij het ondernemersrecht, het arbeidsrecht en het familierecht. Wij zijn het beste van twee werelden. Wij bieden gespecialiseerde diensten met een persoonlijke benadering, praktische aanpak en scherpe tarieven. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Locatie

Rischen & Nijhuis advocaten, Boompjes 545 te Rotterdam

Is jouw interesse gewekt door deze vacature? Stuur ons dan jouw CV en motivatie t.a.v. Joop Nijhuis of neem contact met ons op via 010 - 43 32 777.

-

in Algemeen.