Dag van de Scheiding

Rotterdam, 05-09-2017

Op vrijdag 8 september 2017 is het de Dag van de Scheiding. Op deze dag kunt u vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediators van ons kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Zeker indien er kinderen in het spel zijn is dit van groot belang.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding bent u bij Rischen & Nijhuis, advocaten tussen 9:00 uur en 12:00 uur van harte welkom. Iedereen kan dan bij ons binnenlopen en vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation. Wij kunnen dan met u samen de stappen doorlopen die nodig zijn voor een goede scheiding.

Scheidingscheck

Daarnaast is het mogelijk om met je ex-partner een gratis scheidingscheck uit te laten voeren (of hiervoor een afspraak te maken). De scheidingscheck is een initiatief van de gemeente Rotterdam en geldt voor partners die minimaal een jaar geleden een ouderschapsplan zijn overeengekomen. Tijdens deze check wordt het ouderschapsplan samen doorgelopen en wordt gekeken of dit plan misschien inmiddels zou moeten worden aangepast. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

-

Marieke Veken in Personen- en familierecht.