Vacature personal assistant

Geschreven op 10-01-2020

Rischen & Nijhuis, advocaten is op zoek naar een personal assistant. We hebben een voorkeur voor een personal assistant met ervaring in de advocatuur en een fulltime dienstverband, maar parttime is zeker bespreekbaar. Ben jij een kei in het organiseren van een drukke praktijk, flexibel en dienstverlenend, laat het ons dan weten! Stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv naar info@rischen-nijhuis.com.

Lees meer

Nieuwe locatie

Geschreven op 25-02-2019

Met trots delen we mee dat we per 22 februari 2019 verhuisd zijn naar een nieuw pand, aan de Boompjes 545 in Rotterdam. Ons kantoor is 35 jaar lang gevestigd geweest op het Haringvliet in Rotterdam. En hoewel we met pijn in ons hart afscheid nemen van het karakteristieke pand, kijken we vooral met heel veel plezier uit naar het werkzaam zijn op onze nieuwe locatie. Een plek die past bij onze ambitie en waar ruimte is voor groei. Wederom een mooie Rotterdamse locatie, centraal gelegen, met zicht op de Erasmusbrug en Willemsbrug. En goede koffie, niet te vergeten! We nodigen jullie van harte uit om ons te komen bezoeken op onze nieuwe werkplek.

Lees meer

Student stagiair aan het woord

Geschreven op 04-04-2018

Vandaag laatste dag student stagiaire Orlando van Gijzelen! Orlando: 'Ik vond het erg interessant om mee te krijgen hoe het er bij verschillende rechtsgebieden in de praktijk aan toe gaat, door bijvoorbeeld mee te gaan naar zittingen op de rechtbank in Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Ik heb geholpen bij het opstellen van (procedurele) stukken.

Lees meer

Privacy in 2018

Geschreven op 01-12-2017

Vanaf eind mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor alle Europese landen. (In het Engels: General Data Protection Regulation, GDPR). Door de introductie van de AVG vindt wel een aanscherping van de regelgeving plaats. De AVG gaat over de verwerking van persoonsgegevens in algemene zin. Denk aan de verwerking van gegevens van uw werknemers, leveranciers, klanten.De belangrijkste veranderingen vanaf mei 2018 zijn

Lees meer

Drie vragen aan stagiair Elise van Nimwegen

Geschreven op 14-11-2017

Drie vragen aan student-stagiair Elise van Nimwegen Vandaag is het helaas, na 2 maanden van stage, de laatste dag van Elise bij ons op kantoor. Hierbij haar verhaal aan de hand van drie vragen:

Lees meer

Inloopspreekuur

Geschreven op 05-09-2017

Wij organiseren elke week een open spreekuur voor iedereen die een vraag aan één van onze advocaten wil voorleggen. U hoeft voor het inloopspreekuur geen afspraak te maken en het gesprek is gratis.

Lees meer

Vaste tarieven

Geschreven op 10-04-2017

In een divers aantal zaken is het mogelijk om een vast tarief voor de te verrichten werkzaamheden af te spreken. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Een juridisch conflict kan immers al genoeg stress met zich mee brengen. Wij bieden hierin in elk geval de volgende mogelijkheden. De hierna genoemde vaste tarieven zijn inclusief BTW en kantoorkosten, maar exclusief externe kosten zoals griffierechten en kosten van uittreksels, en gelden enkel voor de advocaat-medewerkers van ons kantoor.

Lees meer

(Aankomend) Maat met een Zakelijk Hart

Geschreven op 05-10-2016

Wij willen onze ondernemingsrechtpraktijk uitbreiden. Als partner van ons kantoor vervult u niet alleen de rol van advocaat voor uw cliënten, maar ook een strategische en leidende rol in onze organisatie. U heeft ideeën over de toekomst en geeft met de andere maten en medewerkers richting aan de ontwikkeling van kantoor.

Lees meer

Bijeenkomst van LegallYoung’R bij Marsh Nederland

Geschreven op 27-01-2016

Op donderdag 18 februari 2016 is LegallYoung’R te gast bij Marsh Nederland. Marsh Nederland is een wereldwijd leidende verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. Deze bijeenkomst biedt een goede mogelijkheid om kennis te maken met het bedrijf en in contact te komen met andere (jonge) juristen.

Lees meer

Anouk van Eijkeren: deskundig mediator!

Geschreven op 04-12-2015

In oktober 2015 heeft Anouk van Eijkeren erkenning ontvangen van de Mediatorsfederatie voor haar deskundigheid als mediator.

Lees meer