MR. R.F.H. Weisz-Hertsworm (Rebecca)

Direct: 010-2175304 | Email: weisz@rischen-nijhuis.com | LinkedIn


Rebecca Weisz-Hertsworm is afgestudeerd met een specialisatie in familierecht en is sinds 2008 werkzaam als jurist en (familie)mediator. Rebecca heeft zich gespecialiseerd tot familie-mediator en staat als MfN-(familie)mediator ook ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Sinds 2020 treedt zij ook op als advocaat.

Rebecca helpt u bij zowel een eenzijdig als een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek. Zij houdt zich als advocaat en mediator bezig met familierecht waarbij ze onder andere ouders, ex-partners en nabestaanden helder adviseert en krachtig coacht.

Rebecca staat voor u klaar bij problemen met betrekking tot ouderlijk gezag. Met een oplossingsgerichte instelling adviseert en (zo nodig) procedeert zij op het gebied van onder meer echtscheiding en ouderlijk gezag. Zo kunt u denken aan omgangsregelingen, erkenning/ontkenning van het vaderschap, herroeping van adopties en alimentatie. Als coach staat Rebecca bekend om haar verbindend vermogen en vindt zij het belangrijk om echt te luisteren naar haar cliënten. Zo maakt zij afspraken die tegemoetkomen aan de belangen van de partners en eventuele kinderen.

Rebecca is tevens KIES-mediator. Het kind staat bij een echtscheiding centraal. Onderdeel van de mediation is dat zij een kindgesprek met een kind voert.

Stel een vraag aan
MR. R.F.H. Weisz-Hertsworm (Rebecca)

MR. R.F.H. Weisz-Hertsworm (Rebecca)
  • Doorzetter
  • Sympathiek
  • ConsciĆ«ntieus